Vabilo k sodelovanju

Knjigarne, knjižnice, kavarne, šole in druge organizacije in javna prizorišča po vsej Sloveniji 21. aprila inovativno pristopajo kot samostojni prireditelji literarnih branj in pogovorov, srečanj z avtorji in podpisovanj knjig, delavnic, omizij in drugih dogodkov – s ciljem v središče slovenske javnosti in medijev postaviti knjigo v vseh njenih tradicionalnih in sodobnih oblikah. Večerni program Noči knjige dopolnjuje dopoldanski in popoldanski program za mlajše, ki je svojstvena nadgradnja projekta Noč branja, ki že nekaj let poteka po nekaterih slovenskih šolah. Spremljevalne prireditve pa lahko potekajo tudi v tednih pred in po Noči knjige.

Če želite sodelovati v Noči knjige 2017 in svojo prireditev promovirati v skupnem katalogu Noč knjige, vas prosimo, da spodnji spletni obrazec izpolnite najkasneje do 4. aprila 2017. To je rok za vključitev dogodkov v tiskani katalog Noč knjige 2017.

Dogodke, ki bodo vpisani po tem datumu, vendar ne kasneje kot 20. aprila 2017, bomo objavili na spletni strani projekta.


Dogodke za Noč knjige bo spet moč prijaviti v začetku marca 2018.